Yritys

MyLure on Suomalainen perheyritys, joka valmistaa laadukkaita kalastusvieheitä. Meillä on pitkä kokemus vieheiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Olemme valmistaneet Eemelivaaput– tuotenimellä lohenkalastukseen suunniteltuja vaappuja jo 15-vuoden ajan. Ne ovat todella laadukkaita, puusta käsin valmistettuja lohivaappuja. Meillä on myös kokemusta monenlaisesta kalastuksesta, joka on luonut hyvän perustan vieheiden kehittämiselle.
Kaiken tekemisen taustalla on intohimo kalastamiseen ja vieheiden valmistamiseen.

Historia

Kalastus on aina ollut lähellä sydäntäni. Mikäpä sen parempaa kuin soudella järvellä kauniissa ilmassa, seurata vavankärkien liikettä ja ympäröivää vesistöä ja odotella kalan tärppiä. Lisäjännityksen kalastukseen tuo se, että koskaan ei voi tietää milloin se ennätyskala tarttuu uistimeen. Oli kala miten suuri hyvänsä, kalan tärppi on se hetki, joka saa sykkeen nousemaan ja adrenaliinin virtaamaan.
-Eemeli

Idea

MyLure idea sai alkunsa, kun olin jo pitkään miettinyt, mitä uutta voisi tuoda kalastusmarkkinoille. Mietin ja mietin ja en keksinyt mitään..
Yhtenä iltana makasin sängylläni ja kuuntelin äänikirjaa. Kirjassa kerrottiin yrityksestä, joka tekee tuotteita asiakkaan tilauksesta, ja heillä on ohjelma, jolla voi suunnitella mieleisensä tuotteen. Menin hetken päästä tutkimaan kyseistä sivustoa ja silloin idea tuli mieleeni! Miksi emme tekisi samaa vaapuille, olihan meille tullut monesti kyselyitä voimmeko kenties tehdä tietynvärisen vaapun. Toki se onnistuu, mutta oikeiden värien ja kuvioiden tekeminen osoittautui melko haastavaksi ja aikaa vieväksi touhuksi. Niinpä päätin alkaa kehittämään palvelua, jossa jokainen voi itse suunnitella omat suosikkiväreillänsä maalatut vaappunsa.
Niin syntyi MyLure.

Tuotanto

Aihioidemme materiaalina on ABS-muovi. Aihiomme ovat hyvin suunniteltuja, kestäviä ja niissä on hyvin kaloja houkutteleva uinti ja räminäkuulat. Koukut ja uistinrenkaat ovat laadukkaat, lakkauspinta on kiiltävä ja kestävä.

Vastaanotettuamme tilauksesi, maalaamme vaapun suunnitelmasi mukaisesti. Maalauksen jälkeen liimaamme uintilevyn ja silmät paikoilleen, jonka jälkeen se lakataan. Koukkujen kiinnityksen jälkeen koeuitamme jokaisen vaapun ja toimitamme ne sinulle ekologisessa pahvipakkauksessa.

Aloita oman suosikkivärisi suunnittelu tästä!